Polycom

Soluţii video, audio şi de partajare a conţinutului

De ce să alegeți Polycom?

Comunicați mai rapid, colaborați mai simplu!

Cu soluţiile de partajare video, voce şi conţinut de la Polycom, echipele dvs. pot începe foarte rapid să-şi îmbunătăţească nivelul de comunicare şi colaborare.

 

 

Costuri scăzute pe măsură ce deveniţi mai eficienți!

Când puteţi reduce numărul de deplasări necesare pentru întâlnirile de afaceri, rezultatul este scăderea cheltuielilor operaţionale. De fapt, clienţii noştri afirmă că economiile de costuri din eliminarea deplasărilor la întâlniri transcontinentale au acoperit costul unei soluţii de videoconferinţe.

 

 

Participaţi la întâlniri importante fără a ieşi din birou!

Soluţiile Polycom de teleprezenţă şi videoconferinţe vă permit să ţineţi şedinţe globale importante, fără a fi nevoie de cheltuieli de deplasare şi fără a avea pierderile de timp şi productivitate aferente acestor deplasări. Angajaţii pot participa la şedinţe fără a ieşi din birouri - şi fără a sacrifica nuanţele şi claritatea comunicării faţă în faţă.

 

 

Luaţi decizii mai rapid şi creşteţi productivitatea!

De asemenea soluţiile de comunicare vizuală şi voce de la Polycom promovează deciziile luate mai rapid, deoarece participanţii pot auzi şi vedea cu uşurinţă dacă membrii echipei înţeleg şi sunt de acord sau nu. Când discuţiile deschise sunt promovate prin soluţii Polycom, deciziile pot fi luate rapid şi întâlnirile devin mai productive.

 

 

Ca şi cum aţi fi acolo!

Soluţiile Polycom sunt atât de reale, imersive, naturale şi simplu de utilizat, încât problemele ridicate de distanţa dintre participanţi dispar. Cu Polycom, tehnologia devine invizibilă şi ceea ce rămâne sunt lucrurile pe care le spun oamenii şi deciziile în colaborare pe care le iau.

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Polycom